Praca: Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej
- Atrakcyjne wynagrodzenie w oparciu o Umowę o Pracę.
- Stabilne zatrudnienie w międzynarodowej organizacji.
- Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna).
- Pracę od poniedziałku do piątku (9:00 – 17:00).
- Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego Zespołu.
- Profesjonalne szkolenia.
- Doświadczenia na podobnym stanowisku w gastronomii (preferowana gastronomia zamknięta).
- Wykształcenia minimum średniego.
- Znajomość zagadnień HACCP.
- Dobrej znajomości MS Office.
- Aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych.
- Nadzór nad wydawaniem posiłków.
- Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych.
- Raportowanie wyników do przełożonych.
- Utrzymywanie dobrych relacji z klientem.
- Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług.
Sprawdź podobne oferty z wielkopolskiego
Menager restauracji
nadzór nad pracą restauracji i podległych pracowników, odpowiedzialność za prawidłowe funkcjonowanie ciągłości procesu przygotowania i wydania posiłków, realizacji...
Najnowsze komentarze