Praca: Kierownik Gastronomii (k/m)
Na stanowisku Kierownika Gastronomii będziesz odpowiedzialny/a za zarządzanie zespołem Pracowników działu gastronomii, dbanie o ich rozwój oraz codzienne zapewnienie najwyższych standardów obsługi naszych Gości. Dział Gastronomii to rozbudowana struktura, obejmująca m.in. sekcję śniadaniową, restaurację „First Floor”, dział konferencji i bankietów, a także bar.
- nadzór nad codziennym funkcjonowaniem wszystkich punktów gastronomicznych
- zarządzanie stanami magazynowymi
- koordynacja procesów inwentaryzacyjnych, w tym wyjaśnianie ewentualnych rozbieżności
- bieżące raportowanie do Dyrektora Hotelu
- posiadasz doświadczenie na podobnym stanowisku w hotelu lub w segmencie premium gastronomii
- masz umiejętność efektywnego zarządzania dużym zespołem pracowników
- biegle posługujesz się językiem polskim oraz angielskim – zarówno w mowie, jak i w piśmie
- potrafisz budować trwałe relacje i jesteś osobą komunikatywną
- wykazujesz się umiejętnościami analitycznymi – potrafisz czytać i analizować dane gastronomiczne oraz przygotowywać raporty
- doskonale organizujesz własną pracę oraz potrafisz skutecznie planować zadania innych
- posiadasz aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
- przyjazną, nieformalną atmosferę pracy opartą na wzajemnym szacunku i zaufaniu, w pełnym entuzjazmu zespole
- stabilne zatrudnienie w wiarygodnej i dynamicznie rozwijającej się firmie
- szkolenia oraz możliwości rozwoju zawodowego
- pełny i kompleksowy program wdrożenia w nowe obowiązki
- prywatną opiekę medyczną wraz z pakietem stomatologicznym i Multisport
- możliwość korzystania z funduszu socjalnego
- zniżki pracownicze w ramach hoteli zarządzanych przez Grupę Satoria
- pracę na podstawie dogodnej dla Ciebie formy współpracy
Sprawdź podobne oferty z wielkopolskiego
Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)
Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości....
Najnowsze komentarze