Praca: Kierownik laboratorium mikrobiologicznego żywności

- Nadzorowanie funkcjonowania akredytowanego laboratorium mikrobiologicznego badań żywności
- Weryfikacja i autoryzacja wyników badań oraz raportów
- Konsultacje i doradztwo dla klientów w zakresie analiz
- Zarządzanie, współpraca i wsparcie zespołu pracowników, w tym przeprowadzanie szkoleń, podział obowiązków, ocena okresowa
- Tworzenie i nadzór nad planami i procedurami wewnętrznymi
- Planowanie, wdrażanie i walidacja nowych metod analitycznych
- Udział w badaniach rutynowych i biegłości PT
- Kontakt z dostawcami materiałów i sprzętu laboratoryjnego
- Opracowywanie dokumentacji i ekspertyz
- Reprezentowanie laboratorium na wydarzeniach oraz prowadzenie szkoleń i webinarów
- Minimum 3-letnie doświadczenie w pracy w akredytowanym laboratorium mikrobiologicznym
- Doświadczenie w zarządzaniu zespołem
- Wykształcenie wyższe biologiczne lub pokrewne
- Znajomość norm ISO dotyczących badań żywności
- Dobra znajomość języka angielskiego
- Bardzo dobra organizacja pracy, dokładność, samodzielność i sumienność
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Opieka medyczna
- Niezbędne narzędzia pracy
- Możliwość rozwoju zawodowego
Oferta dotyczy pracy stałej.
Sprawdź podobne oferty z wielkopolskiego
Lab Testing Supervisor/ Laboratory Supervisor
Naszym klientem jest międzynarodowa firma technologiczna, która rozwija projekt w obszarze elektromobilności. W związku z rozbudową struktur laboratoryjnych poszukujemy osoby...
Najnowsze komentarze