Praca: Kucharz / Kucharka - żywienie zbiorowe
- Zatrudnienie w oparciu o Umowę o Pracę po okresie próbnym (6800/mc brutto).
- Pracę zmianową (6-14; 14-22) od poniedziałku do piątku –WOLNE WEEKENDY.
- Bezpłatny transport zakładowy.
- Darmowy ciepły posiłek.
- Profesjonalne szkolenia oraz pakiet benefitów pozapłacowych.
- Pracę w zgranym, lubiącym się zespole w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku.
- Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów.
- Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy.
- Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta.
- Składanie zamówień, kontrola magazynów, kosztów spożywczych oraz dokumentów od dostawców.
- Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu.
- Kontrola punktów HACCAP.
- Aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych.
- Doświadczenia na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej.
- Znajomości tradycyjnej kuchni polskiej.
- Umiejętności kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej.
- Odpowiedzialności za jakość, świeżość oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań.
- Kontroli pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników.
Sprawdź podobne oferty z wielkopolskiego
Kucharz
Przygotowanie posiłków i półproduktów do produkcji dań. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:
Kucharz
przygotowywanie potraw Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* Wymagania inne: wymagane doświadczenie, chęci do pracy, zaangażowanie
Kucharz
Przygotowanie posiłków, potraw, gotowanie. Przygotowanie półproduktów Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne: chęć pracy, znajomość smaków
Najnowsze komentarze