Organizowanie żywienia w szkole i przedszkolu, w tym: sporządzanie i zatwierdzanie jadłospisów zgodnie z normami żywieniowymi, dietami specjalnymi i kalorycznością; zamawianie, przyjmowanie, przechowywanie i wydawanie produktów spożywczych; kontrola jakości dostarczanych produktów; nadzór nad pracą personelu kuchennego; prowadzenie gospodarki magazynowej, w tym kontrola stanów magazynowych i inwentaryzacyjnych; zarządzanie budżetem stołówki oraz rozliczanie kosztów żywienia; dbanie o przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz zasad BHP; przygotowanie raportów i sprawozdań; współpraca z dyrekcją szkoły, księgowością, personelem kuchennym oraz rodzicami ( m.in w zakresie diet)
Wymagania konieczne:Wykształcenie: średnie zawodowe
Wymagania inne:Wymagane umiejętności: logistyczne i menadżerskie, znajomość przepisów dotyczacych żywienia zbiorowego, umiejętność korzystania z oprogramowania komputerowego do sporządzania ewidencji towarów celem wprowadzania faktur do systemu oraz wydawania towarów.Wymagane uprawnienia: technologia żywienia/ finmanse księgowośc/ kurs intendenta
Miejsce pracy:Powidz
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:od 4 900 PLN
Opis wynagrodzenia:Praca od godz. 7-15
Najnowsze komentarze