Praca: Zastępca Kierownika Działu F&B
- Wspieranie kierownika w zarządzaniu codzienną pracą restauracji
- Dbanie o wysoką jakość obsługi i satysfakcję gości
- Koordynacja zespołu pracowników oraz zapewnianie przestrzegania standardów marki
- Współodpowiedzialność za sprzedaż usług gastronomicznych i promowanie oferty hotelu
- Prowadzenie szkoleń i rozwój kompetencji zespołu
- Nadzór nad przestrzeganiem zasad HACCP i wewnętrznych procedur
- Doświadczenie na podobnym stanowisku w gastronomii lub hotelarstwie
- Znajomość języka polskiego i angielskiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację
- Umiejętność budowania relacji z gośćmi i pracy zespołowej
- Samodzielność, odpowiedzialność i dobra organizacja pracy
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym
- Znajomość zasad HACCP będzie dodatkowym atutem
- Uprawnienie do legalnej pracy na terytorium Polski
- Stabilne zatrudnienie w renomowanej sieci hotelowej
- Premie półroczne, dofinansowanie do wypoczynku i świadczenia świąteczne
- Prywatną opiekę medyczną Medicover i kartę Multisport
- Spotkania integracyjne i obiady pracownicze
- Realne możliwości rozwoju zawodowego
- Karty zniżkowe na pobyty w hotelach na całym świecie
- Program poleceń pracowniczych z premią za skuteczne rekomendacje
Sprawdź podobne oferty z wielkopolskiego
Kierownik Restauracji
Zarządzanie zespołem pracowników Utrzymywanie standardów dekoracji i czystości w sali restauracyjnej Współpraca z szefem kuchni w celu zapewnienia jakości i dostępności...
Najnowsze komentarze